Airhockey tafel huren of kopen?

Een airhockey huren trekt de aandacht die u zou willen. Dit spel is nog steeds enorm populair en is bijzonder interessant voor bijvoorbeeld verenigingen, scholen, bedrijven en ontspanningsruimten.

Airhockey huren voor een korte periode ?

U geeft een privé feestje en wil wat extra amusementswaarde om uw gasten bezig te houden, een airhockey is dan ook een uitstekende keuze. Wij verhuren onze tafels veelal voor verjaardagencommunies en andere sociale aangelegenheden. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de ruimte en de grootte van het toestel ? Wij denken met u mee en bieden een passende oplossing.

Echter vinden ook steeds meer en meer bedrijven de weg naar de airhockey tafels. Deze zijn niet meer weg te denken op recepties, personeelsfeesten als ook beurzen en evenementen. Het is wereldwijd bekend , iedereen kent het spel en het geeft net dat iets meer vermaak aan de gasten.

Een airhockey huren heeft tal van interessante voordelen, benieuwd wat dit toestel op commercieel vlak kan betekenen ? Contacteer ons en informeer naar de mogelijkheden.

Airhockey tafel huren voor een langere periode ?

Heeft u een horecazaak of bent u een organisatie of vereniging die een vaste airhockey willen plaatsen ? We hebben diverse modellen, kleuren en maten ter beschikking. Dit zijn steeds professionele tafels met een muntsysteem zodat dit een extra vorm van inkomen is.

Een airhockey tafel huren kan op basis van een vast maandbedrag of op commissiebasis.  Wanneer u deze huurt voor een vast mandbedrag, mag u alle inkomsten voor uzelf houden, hierbij sturen wij maandelijks ons factuur.

Wenst u deze op commissiebasis dan heeft u voor de rest geen zorgen en hoeft u geen investering te doen. Wij plaatsen het toestel op procent basis en naarmate de inkomsten krijgt u op basis van een staffel en specifieke procent toegewezen.

Airhockey tafel kopen ?

Wij vernieuwen regelmatig onze toestellen uit onze exploitatie, regelmatig hebben wij dan ook diverse airhockey tafels te koop staan. Deze occasie toestellen mogen weg aan zeer scherpe prijzen en worden steeds voorzien van het nodige onderhoud voor deze ons magazijn verlaten. Benieuwd wat we aan te bieden hebben ? Kom vrijblijvend langs in ons magazijn of contacteer ons via telefoon of e-mail.

Toch gelijk opzoek naar een nieuwe airhockey ? Wij hebben een enorm assortiment aan tafels beschikbaar gaande van budget tot professionele airhockey tafels, ben je nog niet zeker of een airhockey tafel kopen iets voor jouw is ? Kom deze vrijblijvend een keertje testen.

Enkele referenties & tevreden klanten

TOP