De ideale bezigheid, een airhockey tafel huren. Nog steeds enorm populair bij jong en oud.

  • Ideaal voor een familie, communie- of bedrijfsfeest
  • Zowel voor kinderen als volwassenen
  • Verschillende modellen beschikbaar in de verhuur
  • Professionele kwaliteit en optimaal speelgemak
  • Steeds de beste prijs op de markt
of

Airhockey tafel huren of kopen ?

Een enorm populair spel waar iedereen aandacht voor heeft

Referenties te bekijken waard

Als je ooit in een speelhal bent geweest, dan heb je dit spel ongetwijfeld gezien of zelf gespeeld. Hockey is niet direct het spel waar je aan denkt als je de airhockey tafel ziet en de enige overeenkomst met het bekende hockeyspel is dan ook het gebruik van een puck.  De mensen die airhockey spelen zie je vooral lachen, want de puck maakt veel onverwachte en snelle bewegingen over de tafel. Het is opletten geblazen want voor je het weet schiet de puck zomaar jouw goal in! Een airhockey huren is ideaal voor diverse aangelegenheden!

Hoe het werkt een airhockey ?

Het spel bestaat uit een speeltafel met aan weerszijden een gleuf in de rand die als goal dient. Met behulp van een nylon handgreep, de pusher, probeer je de puck in de goal van de tegenstander te krijgen. Als je scoort verdien je een punt. Boven de tafel bevindt zich een elektronisch scorebord waar de puntentelling wordt bijgehouden. Dit klinkt kinderlijk eenvoudig en dat is het ook. Een spel voor jong en oud waar veel plezier aan beleefd kan worden. Wenst u wat amusement op uw evenement of feest, een airhockey huren is altijd een goede keuze !

Wat de airhockey puck zo snel maakt ?

In het speelvlak zitten kleine gaatjes waar met behulp van een compressor die zich onder de tafel bevindt, lucht doorheen wordt geblazen. Op deze manier wordt de puck gedragen en heeft deze weinig last van wrijving van het speelveld zelf. Dit kan zorgen voor enorme snelheden en daardoor veel onverwachte bewegingen van de puck. Hoe vaker je het speelt, hoe meer inzicht je krijgt in de baan die de puck zal gaan afleggen, waardoor het ook voor de geoefende speler interessant blijft. Sinds 1978 worden er zelfs wereldkampioenschappen airhockey gespeeld.

Airhockey huren voor  korte of langere tijd

Een airhockey tafel huren kan zowel voor particulieren als bedrijven. Dit spel is uiterst geschikt voor feesten en partijen. Op deze manier kan je visite zichzelf vermaken. Niet alleen de spelers hebben plezier, ook het publiek vermaakt zich terwijl het zijn best doet om de puck te volgen.  Of misschien heb je wel een speelhal, kantine of clubhuis waar je graag voor wat vermaak wilt zorgen. Airhockey leent zich voor elk bezoek. Het is een leuk spel om zomaar een keer te spelen, als je even moet wachten, maar hoe vaker je het speelt, hoe groter de uitdaging. Dus ook de vaste bezoekers hoeven zich nooit meer te vervelen.

TOP