Arcade gaming kast huren ?

Met deze retro arcadekast haal je de authentieke arcade spellen als Pac-man en Donky Kong weer in huis.

pac man arcade

Een arcade gaming kast huren haalt het jeugdsentiment weer even naar boven. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod aan arcade kasten met verschillende prints en spelvarianten. Hiermee kunnen wij vlot inspelen op de vraag van onze klanten en hebben wij voor elk feest, project of evenement een passende oplossing.

Als absolute liefhebbers van arcade games zijn wij verplicht niet minder dan absolute topkwaliteit te leveren, dit vindt u niet alleen terug in de toestellen maar ook in de service. We kunnen zeker wel zeggen dat een arcade huren een prima zet is bij jong en oud !

Een arcadekast huren voor iedere gelegenheid

Arcade games zijn een absolute topper en bieden mogelijkheden voor o.a evenementen, prive- of personeelsfeesten, beurzen, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel op amusement als commercieel vlak zal een arcade cabinet zijn steentje bijdragen.

Als een van de grootste arcade verdelers hebben wij een enorm uitgebreid gamma aan toestellen, de wereld van arcade gaming is niet alleen de retro games als Pac-man, Donky Kong, 1942 of Galaga… de mogelijkheden zijn eindeloos waarbij wij zelf een arcadekast hebben voor 4 spelers of een arcade speelkast met maar liefst +3000 spelletjes.

Arcade huren op langere termijn ?

Een vaste plaatsing van arcade games in bedrijven, ondernemingen, café's, jeugdhuizen of gewoon bij je thuis. Het behoort zeker en vast tot de mogelijkheden. We zien meer en meer bedrijven de stap zetten naar een betere werkplek te creeeren voor hun werknemers om zodoende de werkdruk te verlagen , sociaal engagement binnen het bedrijf en collega's en waarom ook niet voor de echte die hard retro gamers , "die highscore op Pac-man , die pakt niemand nog af van mij"

Eerder een arcade huren met commercieel doel ? Dankzij het muntsysteem verkrijg je credits waarbij je een of meerde spellen kan spelen. Een arcade is enorm populair en ook een absolute aanrader om te plaatsen binnen uw zaak. In dit geval kunnen we werken op basis van een vast huurbedrag per maand, waarbij alle inkomsten voor de huurder zijn, of op exploitatie basis met winstverdeling volgens percentages (vooral interessant bij meerdere kasten zonder een investering te hoeven te doen).

Custom-made & designed in Belgium!

Wil je echt opvallen met een uniek exemplaar ? Wij ontwikkelen en verdelen zelf een heel reeks aan diverse arcade kast modellen. Heb je een leuk project in gedachten, mail ons de nodige informatie / schetsen en/of relevante afbeeldingen door, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Wanneer bedrijven een arcade huren, 80% van de huuropdrachten die wij uitleveren, is inclusief arcade branding naar kleuren & logo's van het bedrijf zelf.  We kunnen hierin zeersnel schakelen wanneer er specifieke wensen of aanpassingen noodzakelijk zijn.  De complete en volledige productie vindt binnen ons bedrijf plaats, hierdoor garanderen we ook de hoogst mogelijke kwaliteit !

Ik wil een arcade huren, wat zijn de mogelijkheden ?

In onderstaand overzicht krijgt u de mogelijkheden aan modellen die bij ons in het verhuur assortiment zitten , wens je meer informatie, klik dan door op het betreffende model.

TOP