Arcade gaming kast huren ?

Met deze retro arcadekast haal je de authentieke arcade spellen als Pac-man en Donky Kong weer in huis.

pac man arcade

Een arcade gaming kast huren haalt het jeugdsentiment weer even naar boven. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod aan arcade kasten met verschillende prints en spelvarianten. Hiermee kunnen wij vlot inspelen op de vraag van onze klanten en hebben wij voor elk feest, project of evenement een passende oplossing.

Als absolute liefhebbers van arcade games zijn wij verplicht niet minder dan absolute topkwaliteit te leveren, dit vindt u niet alleen terug in de toestellen maar ook in de service. We kunnen zeker wel zeggen dat een arcade huren een prima zet is bij jong en oud !

Een arcadekast huren voor iedere gelegenheid

Arcade games zijn een absolute topper en bieden mogelijkheden voor o.a evenementen, prive- of personeelsfeesten, beurzen, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel op amusement als commercieel vlak zal een arcade cabinet zijn steentje bijdragen.

Als een van de grootste arcade verdelers hebben wij een enorm uitgebreid gamma aan toestellen, de wereld van arcade gaming is niet alleen de retro games als Pac-man, Donky Kong, 1942 of Galaga… de mogelijkheden zijn eindeloos waarbij wij zelf een arcadekast hebben voor 4 spelers of een arcade speelkast met maar liefst +3000 spelletjes.

Arcade huren op langere termijn ?

Een vaste plaatsing binnen uw bedrijf, organisatie of horecazaak behoort ook tot de mogelijkheden. Meer en meer ondernemingen spelen in op de behoefte van hun medewerkers, ontspanning tijdens de werkuren is het laatste jaar een echte trend geworden. Voor bedrijven die een of meerde toestellen willen huren hebben wij ook een unieke formule waarbij wij om de 4 maand de toestellen komen omruilen zodat er rotatie in de arcade games zit.

Eerder een arcade huren met commercieel doel ? Dankzij het muntsysteem verkrijg je credits waarbij je een of meerde spellen kan spelen. Een arcade is enorm populair en ook een absolute aanrader om te plaatsen binnen uw zaak.

Een arcade huren is mijn volgende stap

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog enkele vragen of opmerkingen heeft betreffende onze dienstverlening en tarieven, hiervoor kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiteraard zijn wij ook gewoon per e-mail of telefonisch beschikbaar voor verdere vragen.

TOP