De nieuwste hype, Arrow Tag is een spannend spel met pijl en boog. Zie jij de kans om je concurrent uit te schakelen.

  • Populaire hype
  • Ideaal voor teambuilding of sportevenementen
  • Compleet veilig met de nodige uitrusting
  • Actie en spanning op kop
  • Verschillende formules mogelijk
of
Arrow tag

Arrow Tag huren ?

Speel jij mee met deze populaire hype ? Actie en spanning in volle strijd

Referenties te bekijken waard

Arrow Tag is een nog relatief nieuw spel dat nu al wonderen doet op het gebied van teambuilding. Misschien kun je je er al een beetje een voorstelling van maken bij het horen van de naam, maar bij velen gaat er nog geen belletje rinkelen. Arrow Tag draait om het zogenaamde ‘taggen’ van mensen. Dit doe je niet op de manier zoals je dit via Facebook zou doen natuurlijk. Nee, bij Arrow Tag draait het om het taggen van mensen met pijl en boog! Dat geeft taggen toch ineens een heel andere betekenis.

Hoe werkt Arrow Tag precies?

Arrow Tag is ontwikkeld vanuit de passie voor boogschieten. Deze passie is de laatste jaren weer flink opgelaaid. Daarnaast is er een combinatie gemaakt met het populaire spel paintball. Het is de bedoeling dat er twee teams worden gemaakt die aan de slag gaan met de speciaal ontworpen pijl en boogsets. We hebben het dan natuurlijk over zachte pijlen die bij impact op een lichaam geen pijn veroorzaken. Daarnaast dragen alle spelers een masker dat ook wordt gebruikt bij het paintball. Vanzelfsprekend is het de bedoeling om spelers uit het andere team te raken met de pijlen, terwijl het andere team natuurlijk alles op alles zet om de spelers niet uit te laten schakelen door de tegenpartij.

Strategie en samenwerking in Arrow Tag

Bij het spelen van Arrow Tag worden er obstakels ingezet om je achter te kunnen verschuilen of om in te zetten binnen je strategie om zo dicht mogelijk bij je doelwit te kunnen komen. De teams zullen moeten samenwerken om te voorkomen dat zij snel getagd worden en natuurlijk om ervoor te zorgen dat de leden van het andere team zo snel mogelijk worden uitgeschakeld. Alles in Arrow Tag draait om strategie en samenwerking, en juist daarom is het een fantastische teambuilding activiteit.

Arrow Tag huren bij Dennis Lembrechts

Wil jij een leuke dag gaan organiseren voor het personeel, waarbij alle aandacht naar teambuilding uitgaat? Dan maak je een perfecte combinatie tussen teambuilding en het maken van plezier door Arrow Tag te huren bij ons. Dit is voordelig en ook nog eens heel snel geregeld. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren.

TOP