BEDRIJVEN

Creativiteit en productiviteit is waar het binnen een bedrijf om draait ! Ontspanning op de werkvloer is de opwaartse trend. Volgt u ook ?

Steeds meer en meer bedrijven geven meer aandacht aan hun werknemers. Ontspanning op de werkvloer vindt plaats in verschillende vormen en mogelijkheden. Van zowel complete ontspanningsruimten tot een tafelvoetbal in het bedrijfsrestaurant, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos waardoor we steeds onze klanten weten te verrassen. Wij bieden een totaaloplossing waarbij uzelf en de onderneming snel de vruchten van zal plukken.

Vaste plaatsing binnen uw bedrijf?

In ons assortiment vindt u een enorm groot aanbod aan toestellen, diensten en extra opties. Een tafelvoetbal, pooltafel, darts of arcade zijn enkele van de vele mogelijkheden. Liever iets extravagants in uw bedrijf ? Laat u door ons verrassen met een voorstelling van de ideale ontspanningsruimte voor uw werknemers. Niets is te gek voor ons, eigen productie, creatieve ontwerpen en praktijkervaring zorgen voor de ideale mix om een leuk project te ontwikkelen.

Huren voor een korte periode ?

Onze toestellen zijn inzetbaar in een enorm brede waaier aan mogelijkheden. Extra ontspanning voor uw gasten, grotere visibiliteit op een beurs of gewoonweg een dagje ontspannen op het bedrijf ? Wij leveren de toestellen die u wenst , voor de tijd die u voor ogen heeft en eveneens ook belangrijk, het budget dat u hieraan wil spenderen.

Wil je echt opvallen ? Bekijk zeker onze mogelijkheden om de toestellen te personaliseren. Van de aller kleinste details tot volledig op maat gemaakte amusementsspelen.

Toch nog vragen naar extra mogelijkheden ?

Heeft u zelf een leuk idee of project voor ogen en zoekt u hierin een uitvoerende partner die meedenkt waar nodig ? Stuur ons de nodige details door en wij werpen er een kritische blik over wat kan en waar ruimte is voor verbetering.

In ons assortiment vindt u meer dan 50 toestellen die de ideale mix vormen tussen ontspanning en entertainment op de werkvloer. Heeft u iets voor ogen maar staat het niet op onze website ? In 95% van deze aanvragen kunnen wij toch nog iets voor u betekenen.

TOP