Wie er de sterkste ? Sla jij de highscore op deze boxbal. Huur hem voor korte en lange termijn.

  • Hoge amusement waarde
  • Iedereen wil wel eens slagen
  • Te combineren met andere toestellen
  • Ideaal voor lange termijn projecten
  • Personaliseren is mogelijk
of
boxer

Boxbal huren

Wie is er de sterkste en haalt de hoogste score ?

Referenties te bekijken waard

Het huren van een boxbal is een uitstekende keuze voor meerdere gelegenheden. We zien het wel op de kermis, waar mensen van alle leeftijden worden aangetrokken tot de boxbal om te zien hoe ver zij het kunnen schoppen in de scores. Het is zeker niet nodig om een heel jaar te wachten op de kermis om een keer een poging te wagen met de boxbal. Je kunt er ook eentje huren, bij Dennis Lembrechts.

Een boxbal huren voor een leuke competitie
Wat is er leuker dan een wedstrijdje aangaan met familie, collega’s of een sportvereniging? Het is altijd spannend om het tegen bekenden op te nemen. Hier is de boxbal natuurlijk ideaal voor. De scores worden automatisch getoond, waardoor er geen discussie hoeft te bestaan over wie er werkelijk het hardst geslagen heeft. Het enige waar jullie je op hoeven te focussen is op het slaan tegen de boxbal en het proberen verbreken van de highscore. Ideaal om een dagje of een avondje plezier te beleven met elkaar, bijvoorbeeld tijdens een familiedag of een personeelsuitje.

Eenvoudig een boxbal huren tegen een scherp tarief
Bij ons kan je een boxbal huren voor iedere gelegenheid. Wil je de boxbal gebruiken voor een leuke sport- en speldag met de familie? Dan zorgen wij hier graag voor. Je kunt de boxbal huren voor een enkele dag tegen een voordelige prijs. Ben je ondernemer en wil je de boxbal in jouw gelegenheid plaatsen voor langere periode, om de gasten te vermaken op een unieke manier? Dit is ook zeker mogelijk. Je kunt voordelig gebruik maken van de boxbal voor langere tijd.

Meer mogelijkheden
Wij hebben een ruim assortiment aan verhuur artikelen in de categorie amusement. Neem gerust online een kijkje in ons aanbod en ontdek de vele mogelijkheden. Bij ons kun je altijd de juiste artikelen huren voor evenementen, voor familie- en personeelsfeestjes, voor sport- en speldagen of voor langere periode. Tevens bieden wij enkele mogelijkheden tot het aanschaffen van dergelijke artikelen. Reserveer direct of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder met meer informatie en persoonlijk advies.

TOP