Bumperball, hilarisch voor vrienden en collega's. Een fantastische activiteit voor jong en oud.

  • Enorm hoge amusementswaarde
  • Ideale teambuilding activiteit
  • Voetbal met andere regels
  • Hilarisch voor spelers als toeschouwers
  • Verschillende spelvarianten mogelijk
of

Bumperball of bumper voetbal huren ?

Super hilarisch voor spelers en toeschouwers

Referenties te bekijken waard

Bumper ball is een geweldig spel dat vooral ook heel goed geschikt is voor georganiseerde personeelsdagen die in het teken van teambuilding staan. Bumper ball is geen vast spel, maar biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je te vermaken. De opblaasbare ballen zijn bedoeld om aan te trekken, waardoor je gemakkelijk omvalt en de grootste moeite ervaart om weer op te staan. Dit levert de meest hilarische momenten op. Daarnaast zijn er natuurlijk onbeperkt veel spellen te bedenken die te spelen zijn met het dragen van een bumper ball.

Mogelijkheden met de bumper ball

Je kunt natuurlijk zelf bedenken wat je wilt gaan doen met de bumper ball. Het is mogelijk om iedereen een bumper ball aan te laten trekken en om vervolgens een potje voetbal te gaan spelen. Je zult zien dat dat nog niet eenvoudig is met zo’n grote luchtbel om je heen. Hierbij is het overigens wel belangrijk om geen voetbalschoenen met noppen te dragen en het is belangrijk om niet op straat te spelen. Een zachte ondergrond, zoals gras of zand, is het beste. De bumper ball is namelijk gemaakt van vrij kwetsbaar materiaal. Je kunt er ook voor kiezen om er een sport van te maken om iedereen om te gooien. Wie blijft er als laatste staan? Dit zijn slechts opties, want met de bumper ball kun je echt alle kanten op.

Meerdere bumper balls huren

Je kunt bij Dennis Lembrechts meerdere bumper balls huren, zodat er voor iedereen die aan de spellen mee wil doen een bumper ball beschikbaar is. Uiteraard is de bumper ball ook heel gemakkelijk over te dragen aan een ander, waardoor je er niet echt voor iedereen eentje hoeft te hebben. Wij kunnen je hier natuurlijk in adviseren wanneer je dit wilt. Ook kunnen wij je voorzien van enkele leuke ideeën.

Direct online huren

Heb jij nu al zin om de meest hilarische momenten mee te maken met de bumper ball? Je kunt deze eenvoudig en snel online reserveren. Natuurlijk hebben wij meer leuke artikelen te huur, ook op het gebied van teambuilding, dus neem gerust een kijkje in ons assortiment. Natuurlijk kun je bij vragen altijd contact met ons opnemen.

TOP