Dartbaan huren?

Darts tornooi organiseren? Wij nemen alle zorgen uit handen. Organisatie van A tot Z, promotie en zelfs wedstrijd- of tornooi begeleiding behoren tot de mogelijkheden

Een volledige dartsbaan of enkel dartsblok met statief ?

Er zijn tal van mogelijkheden, zoekt u echter iets specifiek wat niet vermeld staat ? Contacteer ons, allicht kunnen we hierin toch iets betekenen.

Onze competitie dartsbanen zijn enkel voorzien van topmerken

blade 5

Een complete dartbaan huren ? Hier ben je uiteraard ook aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we een diversiteit aan verschillende dartbanen , met oog op competitie & tornooien zijn deze gemaakt conform de aangeleverde voorwaarden.

We hebben standaard steeds een 12-20 tal dartbanen op stock liggen in ons magazijn, zoekt u echt een groot tornooi of bedrijfsfeest te organiseren , dan kunnen we nog rekenen op een extra 30 dartbanen.

We hebben hier voor twee type gekozen, nl een enkele en een dubbele dartbaan. De enkele is opvouwbaar en makkelijk te transporteren. Het beste plaats men deze tegen een muur maar kan ook perfect los staan. Een dubbele dartbaan huren gebeurt meestal bij een tornooi of bij bedrijfsfeestjes met grotere aantallen.

Wens je deze zelf af te komen halen en per auto te transporteren ? Hiervoor maken we gebruik van een dartbord op statief, deze zijn zeer gemakkelijke te plaatsen , vervoeren en demonteren.

Dartbaan verhuur offerte aanvragen
    TOP