Ontspanning op het werk? Je kan bij ons een elektronische darts huren tegen de beste prijzen.

  • Elektronische of standaard darts te huur
  • Enorm populair bij jong en oud
  • Organiseer jij een darts tornooi ?
  • Enkel absolute topkwaliteit en professionele toestellen
  • Ruim assortiment aan mogelijkheden
of

Een darts huren voor elke gelegenheid

Elektronisch of standaard darts blok. Tal van mogelijkheden om uit te kiezen.

Referenties te bekijken waard

Dartbord huren ?

Bent u een dartsliefhebber?  Of bent u gewoon op zoek naar amusant spel om uw evenement of bedrijfsuitje wat op te vrolijken? Ga de strijd aan met je vrienden, collega’s of familieleden en speel darten met een gehuurd dartspel.

Jong, oud, man of vrouw, iedereen kan een spelletje darts spelen.

Een dartsbord kan gehuurd worden voor een spelletjesmiddag of –avond, maar ook voor een competitie. Darts huren kan je bij ons tot +-30 dartbanen

Quality Games BVBA vormt als jong en dynamisch bedrijf sinds enkele jaren een gevestigde waarde op het gebied van verhuur van amusementspelen. Wij staan garant voor uren plezier bij u thuis of op verplaatsing. Wedstrijd of feestje? In ons gamma kan u zowel darts voor beginners als voor professionals terugvinden. Succes gegarandeerd dus!

Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in alle klasse van amusementspelen proberen wij al onze klanten zowel professioneel als prijsgericht verder te helpen en dit door middel van het ruime assortiment in verschillende prijscategorieën.

Elke dag opnieuw proberen we door onze keuze uit scherp geprijsd, zowel recreatief als professioneel materiaal, onze klanten zo snel mogelijk te bedienen.

TOP