Knal een highscore met deze elektronische voetbal machine. Iedereen wil wel een tegen de bal stampen.

  • Wie stampt er het hardst tege de bal
  • Toestel is enorm populair bij kinderen
  • Ideaal voor evenementen, beurzen, of horeca zaken
  • Mogelijkheden met insteek of freeplay
  • Personaliseren op maat van je favoriete ploeg
of

ELEKTRONISCHE VOETBAL MACHINE

Een testen wie er het hardst tegen de bal kan stampen ?

Referenties te bekijken waard

Een elektrische voetbal game kan tegen een voordelige prijs worden gehuurd bij Dennis Lembrechts en levert gegarandeerd vele uren plezier op voor iedereen die de kans krijgt om het spel eens uit te proberen. Voorheen konden we ons allemaal uitstekend vermaken met het traditionele tafelvoetbal. Uiteraard leven we in een tijd waarin alles ‘slimmer’ wordt gemaakt en ook de gelegenheidsspellen worden hierbij niet vergeten. Dit heeft ervoor gezorgd dat er enkele jaren geleden een elektronische voetbal game werd ontwikkeld.

Drie verschillende elektronische voetbal games

Je hebt met dit spel de keuze uit drie spelvarianten. Je kunt in de modus Target Shot proberen om de speciaal geselecteerde vakken te raken. Target Master is de modus waarin je moet proberen om binnen slechts vijftien schoten alle vakken te raken. Tot slot is er de modus Score Master. In deze modus draait het allemaal om het behalen van de hoogste scores. Je kunt de spelmodus heel eenvoudig instellen en wijzigen met behulp van de afstandsbediening. Uiteraard is deze moderne elektronische voetbal game voorzien van een display dat de scores weergeeft.

Dit elektronische voetbal spel huren

Je kunt bij ons dit elektronische voetbal spel huren tegen een scherp tarief. Natuurlijk is het een fantastisch spel om te huren voor een sport- en speeldag op school of de sportvereniging. Het is een mooie aanvulling op de activiteiten van een voetbalkamp en ook bij toernooien is het natuurlijk een geweldig spel om te spelen voor de teams die even geen toernooi spelen. Je kunt het elektronische voetbal spel natuurlijk ook huren voor een personeelsfeest of een familiedag. Iedereen kan zich immers uitstekend vermaken met dit spel, dat met een gewone voetbal gespeeld kan worden.

Reserveer dit spel vandaag nog

Het is heel eenvoudig om het elektrische voetbal spel bij ons te reserveren. Indien gewenst kun je dit volledig online regelen. Wij bieden je de mogelijkheid om al onze verhuurartikelen te huren voor korte of langere periode, tegen een scherpe prijs. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je meer informatie of advies wenst over het huren van producten uit ons assortiment. Wij helpen je graag verder.

TOP