Horeca & cafe's

Zoekt u een extra vorm van animatie en inkomen voor uw zaak ? Plaats een van onze toestellen tegen zeer gunstige tarieven.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de amusementsspelen sector kunnen voor elk type café of horecazaak de nodige toestellen leveren. Amusementsspelen huren zal je een extra bron van inkomsten geven en anderzijds zullen de klanten hun aandacht hier ook aan verdiepen. Niet elke horecazaak is hetzelfde, hiervoor kijken we samen wat er kan geplaatst worden en hoe je dit best promoot onder je klanten. We hebben alle sinds diverse mogelijkheden.

Vaste plaatsing

Onder een vaste plaatsing hangen twee mogelijke formules. Enerzijds een vast bedrag per maand per toestel of op basis van exploitatie waarbij we werken met een commissie model. In samenspraak met eigenaar kijken we wat voor beide partijen haalbaar is.

Wat tegenwoordig enorm populair is zijn de tafelvoetbal, airhockey, pooltafels en echt enorm populair, de arcade gaming kasten. Een compleet overzicht van mogelijke toestellen vindt u in ons overzicht.

Verhuur als verkoop

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren van diverse toestellen. Wij kunnen hierbij altijd garant staan voor de hoogstaande kwaliteit en de goede betrouwbaarheid van alle mogelijkheden die je in ons assortiment aantreft. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een complete, persoonlijke en vriendelijke service, waarbij je altijd mag rekenen op de beste prijzen. Je bent niet alleen welkom voor het huren van onze artikelen voor lange of korte periode, maar ook voor verkoop. Bekijk gerust eens vrijblijvend de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Amusementsspelen huren of kopen ? Je kunt direct online aan de slag gaan met een reservering, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij vertellen je graag meer over wat wij voor jou en je horecaonderneming kunnen betekenen.

TOP