Jupiter Homestar

Interesse in een Jupiter tafelvoetbal ? Belgische topkwaliteit en meer dan 15 jaar ervaring samengevat op een pagina.

Ben je van zin een Jupiter Homestar aan te kopen ? Alle noodzakelijke informatie, mogelijkheden & extra's uitvoerig besproken en onderworpen aan meer dan 15 jaar persoonlijke praktijkervaring.

DE KWALITEIT ZIT IN DETAILS

Dit tafelvoetbal home model bevat identiek dezelfde eigenschappen als de robuuste café uitvoering. Met stip op 1 binnen de Belgische tafelvoetbal gemeenschap.

Detailfoto's

Tafelvoetbal is een van de meest populaire sporten. Zowel op recreatief niveau als competitie niveau zijn er verschillende mogelijkheden. De echte competitiespeler wil uiteraard ook tijdens de trainingen kunnen beschikken over goed materiaal. Een goede tafelvoetbal kopen is dus vaak een kwestie van aandacht hebben voor de kwaliteit van de tafel. Jupiter tafelvoetbal is een absoluut topmerk voor de veeleisende competitiespeler die het tafelvoetbal serieus neemt.

De Jupiter Homestar tafelvoetbaltafel is een van de kwalitatief beste tafels voor thuisgebruik. De kwaliteit van de Jupiter Homestar tafelvoetbal stelt de ervaren speler in staat om onder ideale omstandigheden te trainen en zijn of haar niveau op peil te houden. Vanzelfsprekend wordt de tafel geheel compleet geleverd:

  • 6 balletjes
  • metalen poten
    de stabiliteit van de tafel wordt verzorgd door de stelpoten
  • het speelveld is vervaardigd door een gezandstraalde glasplaat
  • de houten poppen zijn geschroefd
  • glijlagers van kunststof
  • de 16 mm stangen zijn voorzien van een chroomaat afdeklaag met een anti roest bescherming
  • de tafel is volledig gemonteerd

Jupiter Homestar, een unieke tafelvoetbal

De unieke eigenschappen van deze tafel zorgen voor een aangename speelervaring tijdens de training. In combinatie met de optionele speelveldverlichting, kan je de omstandigheden tijdens de competitie goed nabootsen. Deze tafelvoetbaltafel is echter niet exclusief voor de competitiespeler, ook de recreatieve speler zal de Belgische kwaliteit van deze tafel zeker waarderen. Het robuuste uiterlijk van deze Jupiter Homestar inclusief de verchroomde stangen, de houten handvaten en het glazen speelveld, laten zien dat het hier om een tafel van hoge kwaliteit gaat. De oplopende hoeken waarmee de tafel is uitgevoerd, zorgen voor een ultieme spelbeleving.

Een tafelvoetbal kopen van Belgische topkwaliteit

Zoals je van een topmerk als Jupiter tafelvoetbal mag verwachten, beschikt de Jupiter Homestar over diverse sublieme eigenschappen die deze tafel uniek maken. Zo is het cabinet vervaardigd uit meerdere lagen hoogwaardig multiplex. De afwerking met Hoge Druk Laminaat (HPL) maken deze tafelvoetbaltafel dan ook helemaal af. De stabiliteit van de tafel wordt gewaarborgd door de metalen poten die eenvoudig te demonteren zijn. Door de verstelbare pootjes kan de tafel op elke ondergrond gestabiliseerd worden.

Anti-rebound systeem voor de doelen

Het glazen speelveld is gezandstraald en kent daardoor een perfecte balcontrole. De duidelijke lijnen geven de tafel een professioneel uiterlijk en dragen bij aan een prettige speelervaring. De tafelvoetbaltafel is duidelijk ontworpen met de competitiespeler in gedachten: de doelen zijn voorzien van een perfect werkend anti-rebound systeem. Hiermee wordt voorkomen dat de bal onbedoeld terugkomt.

TOP