Super bekend van in films, huur nu een Beer Pong stand en toebehoren.

  • Bekend van in films en studentenverenigingen
  • Een mix van plezier en competiviteit
  • Origineel te spelen met alcohol, of non alcoholische dranken.
  • Ideaal voor studenten- en bedrijfsfeesten
  • Kroon jezelf tot Beer Pong koning !
of

Beer Pong tafel huren

Enorm populair onder de studenten, ben jij de volgende Peer Bong baas ?

Referenties te bekijken waard

Beerpong is een typisch spel dat eigenlijk per ongeluk is ontstaan. Tijdens een moment van verveling in de kroeg is het eens voor de grap gespeeld en dit leverde zoveel plezier op dat steeds meer mensen zich ermee bezig gingen houden. Natuurlijk werd er niet direct een officieel spel van gemaakt. In eerste instantie werd het gespeeld met een tafeltennisballetje en een paar plastic bekertjes op een gewone tafel. Spellen die zo eenvoudig zijn en toch heel veel plezier opleveren vragen natuurlijk om verdere ontwikkeling en zo is het officiële beerpong ontstaan.

Een echte beerpong tafel huren

Beerpong is een fantastisch spel dat draait om techniek, om de perfecte moves en natuurlijk de bijbehorende gezelligheid. Deze gezelligheid haal je nu in huis door beerpong te huren bij Dennis Lembrechts. Wij bieden je de mogelijkheid om een officiële beerpong tafel te huren, uiteraard inclusief alle benodigdheden, zoals natuurlijk bekers en balletjes. Een groot voordeel van dit spel is natuurlijk wel dat het binnen enkele seconden al is opgezet en klaar is om het spel te beginnen. Daarnaast zijn er ook geen eindeloze spelregels om je aan te houden. Natuurlijk kun je er wel een leuke en spannende competitie van maken.

Ideaal voor de meest uiteenlopende gelegenheden

Beerpong was aanvankelijk een spel dat je speelde met je vrienden in de kroeg, maar tegenwoordig wordt beerpong werkelijk overal gespeeld. Je kunt een beerpong tafel huren voor een personeelsfeest of een leuke dag vol spelletjes met de familie. Zelfs kinderen kunnen eraan meedoen door te proberen het balletje in een beker te stuiteren. In korte tijd is beerpong uitgegroeid tot één van de meest populaire en meest gezellige spellen ter wereld en daar kun jij van gaan genieten door een beerpong tafel te huren.

Een beerpong huren

Wil jij een beerpong tafel huren, inclusief alle benodigdheden? Dit kan altijd bij ons. Je kunt het spel huren voor relatief korte tijd, maar wij staan ook klaar voor bijvoorbeeld horecaondernemers die de beerpong willen huren voor lange tijd. Ook bieden wij mogelijkheden op het gebied van verkoop. Wil je meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

TOP