Pool tafel huren ?

Zoek je een nevenactiviteit op een bedrijfs- of familiefeestje ? Met een pool tafel zit je altijd goed!

Referenties

Pool tafel huren

Een gezellig potje pool is natuurlijk altijd een goed idee! Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een familiefeest, van een dagje teambuilding of een personeelsfeest waarbij een stukje entertainment goed van pas komt? Dan is de mogelijkheid tot een pool tafel zeker een leuke optie.

Bij dennislembrechts.be ben je van harte welkom voor het huren van een pool tafel. Uiteraard mag je hierbij rekenen op een complete service van onze kant, zodat je zeker bent dat alles goed geregeld is.

Meer dan alleen een pool!


Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment verhuurartikelen. Wanneer je interesse hebt in het huren van diverse amusementszaken, dan kun je bij ons altijd een veelzijdig aanbod vinden. Je kunt niet alleen een pool tafel huren voor een gezellig en ontspannen spelletje pool, maar je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het huren tal van andere amusementsspelen.

Goed en voordelig een pool tafel huren


Je kan bij ons een pool tafel huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals onder meer bedrijfs- of familiefeesten. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, met naar wens een stipte bezorging van de pooltafel en toebehoren op het gewenste adres. Vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat de pooltafel compleet en klaar voor gebruik is. De diverse accessoires, zoals onder meer krijt, een triangel, keuen en poolballen, zijn inbegrepen. Je kunt bij ons een pool tafel huren tegen de meest aantrekkelijke tarieven, voor zowel korte als langere huurperioden.

Ontdek onze brede mogelijkheden


Natuurlijk is ons complete aanbod verhuurartikelen online te bekijken. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid van alle artikelen die bij ons te huren zijn. Je kunt direct online reserveren als je een poolbiljart wilt huren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons een offerte aan te vragen. Deze stellen wij geheel vrijblijvend voor je op.

Je kunt de offerte online aanvragen. Heb je vragen over onze service, onze werkwijze of onze mogelijkheden? Wij zijn je graag van dienst. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

TOP