Race simulator huren ?

Ervaar de sensatie van snelheid en adrenaline door je lijf met onze levensechte race simulators. Ideaaal voor op events en beurzen.

Wat mag je verwachten ?

Beleef racen in zijn puurste vorm

Wie droomt er nu niet om eens met een Formule 1 wagen te rijden of deel te nemen aan een rallycross? Slechts weinigen zijn uitverkoren of hebben het geluk om dit werkelijk voor elkaar te krijgen.

Gelukkig bestaan er bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen van systemen en programma's om de gewone burger toch die ervaring te kunnen aanbieden. Door middel van Sim Racing wordt elk bestaand circuit tot bij jou in de huiskamer of evenement gebracht.

Thrustmaster, Fanatec, Logitech, enz... zijn merken die heel veel hebben geïnvesteerd in deze technologie. Het resultaat is dan ook verbluffend.

Wat is Sim Racing?

Sim Racing is de afkorting van Simulated Racing. Dit is de overkoepelende benaming voor alle computerprogramma's die personen een bijna levensechte ervaring willen bieden op het gebied van racen. Een PC of een Playstation zijn platformen die heel vaak gebruikt worden binnen deze technologie.

Een Race Simulator huren

Met behulp van een race simulator kom je als klant direct op de startgrid terecht en krijg je een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Een Racing Simulator huren kan in elke prijsklasse, afhankelijk van je budget natuurlijk. Het gaat van budgetvriendelijke playseats voor bij je thuis tot het plaatsnemen in een levensechte racewagen op jouw bedrijfsevenementen.

Je kunt echter ook een professioneel bedrijf inschakelen om dit voor u in goede banen te leiden. Ze hebben het nodige materiaal, zoals bijvoorbeeld een monitor stand, en de ervaring om elke evenement naar een hoger niveau te brengen. Of het nu gaat over een privé feest of grote bedrijfsevenementen, voor iedereen hebben ze wat wils. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan en overtuig jezelf.

Nog beter met enkele extra's

Bij het huren van een race simulator is het zeker de moeite waard om ook de extra mogelijkheden te bekijken. Kleed jouw race stand aan met echte race onderdelen, zoals banden, velgen, vlaggen, olievaten, enz...

Het gebruik van een stoel met motion systemen in verwerkt, waarmee de G-krachten in de wagen worden gesimuleerd, draagt ook bij tot het ervaren van het echte racegevoel.
Ook het toevoegen van surround sound, force feedback en chassis shakers, brengt de race ervaring tot de essentie van wat race zou moeten zijn.

Informeer bij aanvraag van een vrijblijvende offerte voor een racing simulator huren zeker naar de extra mogelijkheden en maak de beleving nog intenser.

Ben je op zoek om je slaap- of huiskamer, je feestje of bedrijfsevenement om te toveren tot een levensechte race ervaring, kies er dan voor de mogelijkheid van een race simulator huren of aan te kopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat je betoveren door een race ervaring in zijn puurste vorm.

TOP