Een moderne combinatie tussen Voetbal en pool biljart. In wat ben jij het beste ?

  • Ideaal voor sportdag of teambuilding
  • Activiteit voor meerdere personen
  • Super animatie voor de toeschouwers
  • Creatief voetballen en poolen op dezelfde moment
  • Verschillende formules mogelijk
of

Snooker Ball huren ?

Laat je voetbal- en biljart kunsten gelden op deze attractie

Referenties te bekijken waard

Een dagje teambuilding is pas echt compleet met een spannend potje snooker ball. Snooker ball kan worden gespeeld met slechts twee spelers die het tegen elkaar opnemen in het levensgrote snookerspel, maar het is ook heel goed mogelijk om het spel te spelen met twee teams die het tegen elkaar opnemen. Dit is natuurlijk ideaal om goed de aandacht te leggen op de teamspirit en om zo te werken aan teambuilding. Bij Dennis Lembrechts kun je tegen een vriendelijke prijs snooker ball huren, voor korte of langere periode.

Wat is snooker ball precies?

We kennen het spel snooker allemaal wel. Het is de bedoeling om de ballen in de pockets te laten belanden om het spel af te sluiten met het in de pocket krijgen van de zwarte bal. Normaal gesproken wordt het spel natuurlijk gespeeld aan de snookertafel, met de mooi glanzende ballen en een goede keu. Bij snooker ball werkt dit net even anders. De zogenaamde snookertafel is namelijk levensgroot en de ballen hebben het formaat van een flinke voetbal. Het is de bedoeling om tegen de witte bal aan te schoppen om zo de ballen van de juiste kleur in de gigantische pockets te stoten. Dat is wel even andere koek!

De unieke teambuilding activiteit

Snooker ball is perfect in te zetten als teambuilding activiteit, vooral omdat er een ware strijd tussen de teams ontstaan, terwijl teamleden elkaar een handje kunnen helpen door de juiste hoek in te schatten of tips te geven aan het teamlid dat in het speelveld staat. Het draait om zowel de strijdlustigheid tegenover het andere team als om een goede samenwerking met je eigen teamleden om het spel te kunnen winnen. Dit is een teambuilding activiteit waar nog lang over zal worden gesproken in de bedrijfskantine.

Huur Snooker Ball

Snooker ball levert gegarandeerd veel plezier en fantastische herinneringen op. Precies wat een werkteam nodig heeft om weer lekker productief te zijn met elkaar. Ontdek zelf de kracht van dit geweldige spel door snooker ball te huren bij ons. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden. Voor meer informatie en advies kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

TOP