Hou je kinderen actief bezig met onze springkastelen. Steeds nieuwe modellen beschikbaar

  • Super bezigheid voor de kinderen
  • Een op en top kinderattractie voor op elke evenement
  • Verschillende modellen beschikbaar
  • Diverse prijs of arrangementen te bespreken
  • Helaas niet geschikt voor volwassenen ;)
of

Springkasteel huren ?

Laat je kinderen volledig gaan op onze populaire springkastelen

Referenties te bekijken waard


Een springkasteel heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Het gebeurt immers niet elke dag dat je de kans hebt om lekker los te gaan om een springkussen. Bij Dennis Lembrechts kun je een springkasteel huren voor een dag of voor langere periode. Het is hét ideale toestel voor kinderen om zich urenlang op te vermaken. Daarnaast is het spelen en springen op een springkasteel natuurlijk ook veilig, wat uiteraard ook heel belangrijk is. Je kunt de kinderen met een gerust hart laten genieten van ons unieke springkasteel.

Lekker actief bezig zijn in het springkasteel

Tegenwoordig hoeven kinderen zich geen moment meer te vervelen. Bijna alle kinderen hebben wel een spelcomputer, een smartphone of een tablet om zich goed mee te vermaken. Hierdoor ontbreekt het vaak wel aan beweging en dat is zonde. Beweging is juist zo goed, zeker voor kinderen. Wanneer je ervoor kiest om een springkasteel te huren, dan ben je ervan verzekerd dat de kinderen alle tegenwoordige technologieën aan de kant schuiven en lekker actief bezig gaan in het springkasteel. Dit bewijst hoe leuk bewegen kan zijn. Ze willen er gegarandeerd niet meer uit en voor alle ouders is dat natuurlijk fantastisch om te zien.

Ideaal voor bij iedere gelegenheid

Het huren van een springkasteel is zeker niet alleen geschikt voor onder meer kinderpartijtjes en sport- en speldagen van scholen, waar alles in het teken van de kinderen staat. Het is ook zeker een goed idee om iets voor kinderen te organiseren op een evenement dat voor volwassenen bedoeld is, zoals bijvoorbeeld een beurs. Vaak komen er toch kinderen mee met de ouders en het is goed om te zorgen voor een stukje vermaak voor hen. Dit kan uitstekend met het huren van een springkasteel, wat bij ons natuurlijk heel voordelig is.

Huur direct een springkasteel

Je kunt direct online een leuk springkasteel huren voor een enkele dag, voor meerdere dagen van de week of voor langere periode, bijvoorbeeld voor in een indoor speeltuin. Je krijgt alle benodigdheden erbij, zodat het springkasteel meteen in gebruik kan worden genomen. Wil je meer weten of ben je benieuwd naar onze overige mogelijkheden voor kinderen? Neem gerust eens contact met ons op.

TOP