Bekijk onze referenties...

Slecht een greep uit onze mogelijkheden.

Wat is tafelvoetbal branding ?

U bent ongetwijfeld bekend met het tafelvoetbal (ook wel bekend als kickeren). Het geheel volgens uw wensen en maatstaven personaliseren van een tafelvoetbal met uw unieke merk, slogan of bedrijfsnaam, is het zogenaamde branding. Daarmee is tafelvoetbal branding een professionele en laagdrempelige manier om uw onderneming of merk op een bijzondere manier te promoten. Inmiddels wordt deze manier van marketing door vele ondernemers uitermate succesvol ingezet.

Ideaal voor evenementen

Tafelvoetbal branding is werkelijk een uitkomst. Bovendien is een voetbaltafel een echte blikvanger! Of u nu een open dag organiseert, op de beurs staat of een presentatie houdt, uw tafelvoetbaltafel wordt niet alleen gezien maar kan ook gebruikt worden. Een uniek ontwerp trekt zeker de aandacht van mogelijke klanten. Heeft u eenmaal hun aandacht dan is het ijs meestal snel gebroken. Een gesprek kan makkelijker worden aangeknoopt en zal tot zaken doen kunnen leiden.

Ook voor op kantoor

U doet alles om uw personeel tevreden te houden en te belonen. U biedt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij adviseren u om daar nog een element aan toe te voegen, namelijk het plaatsen van een tafelvoetbal. Met een frisse uitstraling zullen uw medewerkers vanzelf tot het spelen van een wedstrijdje tafelvoetbal worden verleid. Samen lekker stoom afblazen na een vergadering. Ontspannen medewerkers zijn bovendien productiever en minder vaak ziek.

Keuzestress?

Nu u overtuigd bent van de absolute meerwaarde van een gepersonaliseerde voetbaltafel gaan wij graag samen met u aan tafel zitten om uw wensen te bespreken en te realiseren. Behalve het bedrukken van de voetbaltafel zijn er nog zoveel meer ongekende mogelijkheden. Die leggen wij u graag voor, zonder de functionaliteit van de voetbaltafel uit het oog te verliezen. We hebben ruime ervaring met technieken als airbrush, hydrodipping, poederlakken, folie-wrapping en diverse printtechnieken. Wij verzorgen ook uw grafische ontwerp. Dat alles staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. En daar zijn we trots op.

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Ons concept en onze werkwijze zijn uniek voor België. Creativiteit, ontwikkeling en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij zelf ontwerpen en in eigen beheer produceren zijn wij flexibeler dan andere aanbieders. Hierbij profiteert u als klant vele voordelen en profiteert u van een scherpere prijs! Voor een offerte op maat nemen wij graag contact met u op of plannen een afspraak met u in.

TOP