Ga de tafelvoetbal-uitdaging aan! Versterk het groepsgevoel en samenwerking van jouw medewerkers of leden!

  • Huren of kopen. Verschillende formules mogelijk
  • Verschillende modellen beschikbaar.
  • Bedrijven, sportclubs, horeca of thuis
  • De beste prijs voor topkwaliteit vind je enkel bij ons.
  • Snelle levering en steeds netjes geïnstalleerd.
of

Tafelvoetbal huren

Recreatief of professioneel ? Een spel voor jong en oud.

Tafelvoetbal is al vele jaren een populair tijdverdrijf voor jong en oud. Bij dit uitdagende spel komt het aan op behendigheid, snelheid, creativiteit en aanpassingsvermogen. Een wedstrijdje tafelvoetbal kan gespeeld worden met 2 of 4 personen. Ideaal om in de kantine van uw bedrijf, sportclub of vereniging te plaatsen. Wilt u uw medewerkers of clubleden een spannende ontspanning bieden, dan is tafelvoetbal huren een uitstekend idee. Voordat u het weet ontstaat er een ware tafelvoetbalcompetitie binnen uw bedrijf. Vooral voor mensen met een zittend beroep kan een beetje extra lichaamsbeweging in de pauzes geen kwaad. Ook om de teamgeest binnen een organisatie te versterken is tafelvoetbal een uitstekend middel. Winnen bij tafelvoetbal begint met strategisch denken en goed samenwerken. Wilt u tafelvoetbal huren om de prestaties van uw medewerkers te verbeteren, of om de onderlinge werksfeer en de saamhorigheid te bevorderen? Wij bieden u prachtige en robuust uitgevoerde tafelvoetbal tafels te huur en te koop aan.

Tafelvoetbal huren zolang u dat wilt

Al onze tafelvoetbal tafels zijn duurzaam uitgevoerd en daardoor uiterst betrouwbaar in gebruik. Ze kunnen tegen een stootje en zijn een echte aanwinst voor uw café, speelhal of uw huiskamer. Een voetbaltafel huren is mogelijk voor een korte of een langere periode. Of u er nu eentje nodig heeft voor een personeels- of dorpsfeest, of dat u een voetbaltafel wilt huren voor een half jaar. Bij ons zijn er verschillende formules en concepten mogelijk. Wilt u ook graag punten scoren bij uw medewerkers of tijdens uw festiviteiten? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen ervoor dat de competitie snel van start kan gaan met onze voetbaltafels van topkwaliteit. Uiteraard voor een hele scherpe prijs!

Gepersonaliseerde voetbaltafel huren of aanschaffen

In ons assortiment hebben wij verschillende modellen beschikbaar. Bovendien kunnen wij een voetbaltafel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Ze zijn bijvoorbeeld te voorzien van stickers met uw eigen logo of uit te voeren in de kleuren van de huisstijl van uw onderneming. Ook personalisatie van de spelers of het speelveld behoren tot de mogelijkheden. Naast onze aantrekkelijke prijzen profiteert u bovendien van onze voortreffelijke na-service. Onze deskundige medewerkers installeren de gehuurde voetbaltafels op deskundige wijze en staan daarna altijd paraat om u bij eventuele problemen met raad en daad bij te staan. Bij tafelvoetbal is snelheid en onverwacht toeslaan heel belangrijk. Een professionele voetbaltafel huren is daarom bij ons heel snel te organiseren.

TOP