Ga de tafelvoetbal-uitdaging aan! Versterk het groepsgevoel en samenwerking van jou medewerkers of leden!

  • Huren of kopen. Verschillende formules mogelijk
  • Verschillende modellen beschikbaar.
  • Bedrijven, sportclubs, horeca of thuis
  • De beste prijs voor topkwaliteit vind je enkel bij ons.
  • Snelle levering en steeds netjes geïnstalleerd.
of
tafelvoetbal huren

Tafelvoetbal huren

Recreatief of professioneel ? Een spel voor jong en oud.

Eén van deze prachtige kwaliteitsvolle tafelvoetbal spelen in jou bedrijf, organisatie, café of sportclub. Dit zijn allemaal robuuste en kwaliteitsvolle voetbaltafels en zijn omwille van de slijtvaste onderdelen duurzaam en betrouwbaar in gebruik.

Het versterken van de teamgeest binnen een bedrijf is een zeer belangrijk onderdeel binnen de meeste organisaties. Een goed team werkt efficiënter en kan grotere uitdagingen aan, hetgeen resulteert in betere prestaties en een aangenamere werksfeer. Gooi in ieder geval al je skills in de strijd, want als je wil winnen, moet je samenwerken, strategisch denken en creativiteit tonen!

Wil u een tafelvoetbal huren of kopen ? Er zijn verschillende mogelijkheden of concepten op maat waar bij wij inspelen op jou wensen. Dit kan gaan van korte termijn opdrachten zoals een bedrijfsfeest of beurs tot een vaste plaatsing binnen uw bedrijf voor een langere termijn.

Geniet bovenop de scherpste prijzen ook van onze uitstekende na-service, snelle levertermijn en tal van andere voordelen. Heb je een vraag of wil je gelijk een tafelvoetbal huren of kopen. Wij staan steeds klaar om jou te helpen.

Ben je klaar om samen de tafelvoetbal-uitdaging aan te gaan? Wil je het groepsgevoel en samenwerking van jou medewerkers of leden bevorderen? Neem dan nu contact op met ons of vraag hier een passende offerte aan.

P.S.
Wist u dat wij een tafelvoetbal geheel kunnen personaliseren naar uw wensen ? Bv een eigen tafelvoetbal in de huisstijl van uw bedrijf ? Gaande van bestickering , tot speler- en speelveld personalisatie.

TOP