Tornooi organiseren ?

Organiseer je een grootschalig tornooi en heb je extra toestellen nodig ? Tafelvoetbal, darts of biljart, bij ons kan je voor alles terecht.

Tornooien halen het beste in mensen naar boven, zeker ook wanneer het gaat om tornooien waarbij bekenden het tegen elkaar opnemen. Hierbij valt te denken aan vrienden, familieleden of bijvoorbeeld collega’s. Nog leuker is het wanneer het om een unieke activiteit betreft, waardoor het gegarandeerd een onvergetelijk evenement wordt voor alle deelnemers. Organiseer je een tornooi in met amusementsspelen, dan hebben wij de nodige kennis en toestellen om je verder te helpen.

Entertainment gehalte

Heb jij wel eens voetbal gespeeld terwijl je een enorme luchtbel om je heen draagt? De kans is groot dat dit niet het geval is. Dat is zonde, want het is werkelijk hilarisch! Heb je dan misschien de spanning gevoeld van een partij Arrow Tag of genoten van snooker in een levensgrote setting? Ook niet? Dan wordt het zeker tijd dat je deze zaken eens gaat beleven. Met deze spelen kan je namelijk de leukste en meest memorabele tornooi of competitie organiseren.

Professionele competitie toestellen huren ?

Wij bieden niet enkel en alleen maar fun activiteiten aan, in ons tafelvoetbal, darts, biljart en airhockey segment worden jaarlijks nationale en internationale tornooien en competities gehouden. Bent u een organisator van dergelijke evenement, met ons heb je de juiste partner om uw evenement tot een goed einde te leiden.

Organisatie uitbesteden ?

Wens je de organisatie van een tornooi uitbesteden aan ons ? Wij hebben jaren ervaring in deze sector, kennen de competities door en door en gebruiken zelf enkel en alleen maar professionele competitie tafels! Tot onze mogelijkheden behoren onder andere wedstrijdleiding, tornooileiding of wens je je zorgen te verkleinen ? Wij kunnen ook het gehele evenement op ons nemen waarbij u zelf enkel de belangrijkste zaken kan regelen!

Wij staan veruit het meest bekend voor het organiseren van tafelvoetbal tornooien, met de nodige partners kunnen wij voor jouw een onvergetelijk tafelvoetbal tornooi organiseren!

Ben je toch geïnteresseerd geraakt in een potentiële samenwerking ? Vraag vrijblijvend een offerte op of stel uw vragen via onze contact pagina

TOP