Gun je kinderen de nodige bezigheid. Een trampoline huren biedt tal van mogelijkheden

  • De ideale bezigheid voor kinderen
  • Compleet veilig via het veiligheidsnet
  • Diverse modellen beschikbaar
  • Prijzen en arrangementen op maat van het feest
  • Enkel voor kinderen tot 14 jaar
of

Trampoline huren

Je kinderen blijven actueel bezig zonder verdere zorgen

Referenties te bekijken waard

Huur een trampoline en ontdek wie de mooiste en hoogste sprongen kan maken! De trampoline is bijzonder populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Er zijn maar weinig manieren om zo gemakkelijk vrij te kunnen komen van de grond en mooie sprongen te maken zonder jezelf te bezeren. Op een trampoline kom je altijd zacht terecht en veer je direct weer terug op de voeten. Veer je terug op je rug of je knieën? Dan is dat alleen maar leuk! Op de trampoline kan je de leukste capriolen uithalen en dat maak je natuurlijk niet elke dag mee!

De trampoline maakt je los van de zwaartekracht

We hebben de hele dag te maken met zwaartekracht en er zijn maar weinig manieren om hiervan los te kunnen komen. Je zou natuurlijk een duik kunnen nemen in een zwembad om even aan de zwaartekracht te ontsnappen, maar dan houden de mogelijkheden in het dagelijks leven al snel op. De trampoline brengt hier verandering in, want deze kan je echt het gevoel geven dat je zweeft en in het water valt dat niet mee. Juist deze ‘kracht’ zorgt ervoor dat kinderen (en volwassenen) geen genoeg kunnen krijgen van de trampoline. Gelukkig kun je deze bij Dennis Lembrechts heel voordelig huren.

Een breed assortiment verhuurartikelen

Je kunt bij ons een ruim assortiment verhuurartikelen op het gebied van amusement vinden, waaronder ook de trampoline. Je kunt de trampoline huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen is mogelijk. Wil je de trampoline huren voor een echt lange periode? Dan kun je dit doen tegen een voordelig tarief. Uiteraard kunnen wij hiervoor een offerte voor je opstellen, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ben je op zoek naar meer leuke verhuurartikelen voor kinderen? Dan is het springkasteel wellicht ook een leuke optie. Kijk gerust even verder naar al onze mogelijkheden voor kinderen, en voor volwassenen natuurlijk.

Neem contact met ons op

Maak de beste mega jumps door de trampoline te huren. Wil jij onze trampoline huren tegen een voordelig tarief? Dan kun je dit natuurlijk direct regelen. Wil je eerst meer weten of heb je behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

TOP